Navneskilt sommerhus

Namensschilder. klein

€ 52,89
Artikelnummer: 2626

Nette kleine Namenszeichen im Glas.  Lieferung auf gebürsteter Aluminiumplatte zum Aufhängen.  Schön, am Haus oder in der Wohnung mit Familiennamen hängen zu haben.  Natürlich in anderen Farben und Designs hergestellt.  cm.  21x11.  gesamt

1
+
In den Warenkorb legen
Preise sind inkl. MehrwertsteuerNavneskilte lavet af glas er en elegant og stilfuld måde at præsentere et personligt og unikt udtryk. Glasnavneskilte er lavet af lækker glaskunst, der er skåret og formet efter kundens ønsker. Glasnavneskilte skaber et smukt og holdbart udtryk, der kan bruges til at præsentere navn, adresse og andre personlige detaljer. Glasnavneskilte er et godt valg til ethvert hjem eller kontor, da de giver et klart og klassisk udtryk, der vil tiltrække opmærksomhed og imponere gæster. Glasnavneskilte er lette at vedligeholde og kan tilpasses til ethvert miljø. De kan også tilpasses i størrelse og farve for at passe til enhver indretning.

Navneskilte lavet af glas giver en elegant, sofistikeret look til ethvert hjem. Det naturlige, glatte look af glas er en unik, moderne alternativ til træskilte, der ofte ser mere rustikke ud. Glas navneskilte er en glimrende måde at imødekomme et personligt præg og kreativitet og giver en mulighed for at skabe personlige graveringer med navnet på både familier og singler. Disse skilte bringer en tidløs skønhed indendørs og udendørs.
content_copy