Hvad kan du finde på shoppen?

Jeg arbejder mest i Float glas og klar glas der farvelægges og derefter brændes i ovnen. Derudover arbejder jeg en del med drivtømmer i kombination med glas. Genbrug/upcycling af gammelt indgår heri. Drivtømmer har jeg samlet gennem mere end 20 år, godt hjulpet af min far, der var kreativ med brugen af havets guld. Kunder er også flinke til at forære drivtømmer til mig. “Moster” Margit, som er en god veninde samler dagligt "guld" på hendes rav-tur med hundene til mig. I butikken findes der også andre varer der passer godt ind i egen produktion.

Hvem handler hos mig? 

En stor del af mit håndværk er bestillings arbejde til kunder i hele landet og udlandet såsom USA, Italien, Norge, England og især Tyskland. Det er også tit turister og lokale, som kommer og besøger min lille butik i Skagen.

Går du rundt med en idé til et design? 

Så er du altid velkommen til at kontakte mig. Mange af mine bestillinger sker ved at kunderne selv henvender sig til mig og efterspørger et produkt. 

Hos Glasjanne giver jeg plads til alles behov og ønsker. Jeg vil forsøge at efterleve dine ønsker at designe et helt unikt stykke glas eller drivtømmer til dig. 

Har du brug for en personlig gave eller mangler du et unikt stykke design til dit eget hjem? Ring, skriv eller mød op på mit værksted hvor du altid er velkommen. 

E-mail: glasjanne@gmail.com 

Tlf.nr: 2876 7470 - ring eller send SMS. 

content_copy